Buffet og meny

Her følger en beskrivelse av buffeten samt en beskrivelse av de enkelte menyer vi serverer på Strandhytta.

Husk at forretter, hovedretter og desserter kan mikses slik at dere får den 3 retters middagen dere ønsker.

Meny 1

kr 400
Pr person

Forrett

Melon og spekeskinke

Hovedrett

Dampet laks med sitronpepper, brokkoli, ostegratinert tomat med basilikum, kokte poteter og hollandaise-saus

Dessert

Is med varm jordbærsaus

Meny 2

kr 440
Pr person

Forrett

Røkelaks i lefserull med snøfrisk og purreløk

Hovedrett

Kyllingfilet med ris og karri fløtesaus, servert med brokkoli, ostegratinert tomat og rattatouille

Dessert

Tilslørte bondepiker

Meny 3

kr 480
Pr person

Forrett

Skalldyrsalat servert med baguetter og meierismør

Hovedrett

Indrefilet av svin med ovnstekte potetbåter med timian og havsalt, kantarell/champignionsaus, ostegratinerte tomater m/basilikum, rødløk og champignion

Dessert

Pannacotta med bringebærsaus

Meny 4

kr 520
Pr person

Forrett

Laksesymfoni bestående av røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, dampet laks m/rømme,  salatseng med dressing og baguette

Hovedrett

Indrefilet av svin med ovnstekte potetbåter med timian og havsalt, kantarell/champignionsaus, ostegratinerte tomater m/basilikum, rødløk og champignion

Dessert

Pannacotta med bringebærsaus

Snittbuffet

kr 250
Pr person

Snittbuffet meny

  • med røkelaks og eggerøre
  • med roastbiff, remulade, løk og sylteagurk
  • med reker og majones
  • med ost
  • med skinke
  • varm karbonadesmørbrød med løk

Grillbuffet

kr 265
Pr person

Meny

  • Sommerkoteletter
  • Grillribbe
  • Karbonader
  • Pølse
  • Kyllinglår
  • Laks
  • Bakte poteter med rømme
  • Mais og smør
  • Mikset salat med dressing
  • Potetsalat
  • Baguetter
  • Lefse
  • Hamburgerbrød og pølsebrød
  • Smør

Julebordsbuffet

kr 375
Pr person

Varmmat

Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, ribbefett og kokte poteter, tyttebær.

Kaldmat

Hovedsaklig som for vanlig buffet, men med mer julemat som eksempelvis rakørret, sylte, juleskinke, sild.

Dessert

Hovedsakelig som for vanlig buffet, men med riskrem og rødsaus samt kransekake i tillegg.

Buffet

Inkl dessert – kr 350
Pr person

Uten dessert – kr 300
Pr person

Varmmat

  • Biff stroganoff m/ris
  • Kyllingvinger/lår
  • Karbonader m/løk
  • Ostegratinerte hvetetortillas fylt med chili con carne

Kaldmat

  • Ørretmousse i lefserull
  • Røkelaks og eggerøre
  • Helkokt laks m/ sitronpepper
  • Peppermakrell
  • Roastbeef m/løk, remulade og sylteagurk
  • Helkokt skinke
  • Kalkunfilét
  • Spekemat bestående av: Spekeskinke, pepperonisnabb, salamisnabb og stabburspølse m/potetsalat, rømme og flatbrød
  • Mikset salat (isberg, mais og tomat) m/selskapsdressing
  • Baguetter og meierismør

Dessert

  • Karamellpudding m/karamellsaus
  • Vaniljeis m/sjokoladesaus
  • Sjokoladepudding med vaniljesaus
  • Kaffe