Buffet og meny
Her følger en beskrivelse av buffeten samt en beskrivelse av de enkelte menyer vi serverer på Strandhytta.
Husk at forretter, hovedretter og desserter kan mikses slik at dere får den 3 retters middagen dere ønsker.
Meny 1
kr 400
Pr pers- Forrett:
- Melon og spekeskinke
- Hovedrett:
- Dampet laks med sitronpepper, brokkoli, ostegratinert tomat med basilikum, kokte poteter og hollandaise-saus
- Dessert:
- Is med varm jordbærsaus
Meny 2
kr 420
Pr pers- Forrett:
- Røkelaks i lefserull med snøfrisk og purreløk
- Hovedrett:
- Kyllingfilet med ris og karri fløtesaus, servert med brokkoli, ostegratinert tomat og rattatouille
- Dessert:
- Tilslørte bondepiker
Meny 3
kr 440
Pr pers- Forrett:
- Skalldyrsalat servert med baguetter og meierismør
- Hovedrett:
- Indrefilet av svin med ovnstekte potetbåter med timian og havsalt, kantarell/champignionsaus, ostegratinerte tomater m/basilikum, rødløk og champignion
- Dessert:
- Pannacotta med bringebærsaus
Meny 4
kr 460
Pr pers- Forrett:
- Laksesymfoni bestående av røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, dampet laks m/rømme, salatseng med dressing og baguette
- Hovedrett:
- Okse indrefilet med mild peppersaus, fløtegratinerte poteter ,ostegratinerte tomater, champignon, rødløk og brokkoli
- Dessert:
- Cappuchinomousse med varm kirsebærsaus
Snitter
fra kr 25
Pr snitte- Meny:
- Med røkelaks og eggerøre*
Med roastbiff, remulade, løk og sylteagurk*
Med reker og majones*
Med ost*
Med skinke*
Varm karbonadesmørbrød med løk** pris ved forespørsel
Grillbuffet
kr 225
Pr pers- Meny:
- Sommerkoteletter
Grillribbe
Karbonader
pølse
Kyllinglår
Laks
Bakte poteter med rømme
Mais og smør
Mikset salat med dressing
Potetsalat
Baguetter
Lefse
Hamburgerbrød og pølsebrød
Smør - Dessert:
- Is med sjokoladesaus
Kaffe
Buffet
kr 330
Pr pers- Varmmat:
- Biff stroganoff m/ris
Kyllingvinger/lår
Karbonader m/løk
Ostegratinerte hvetetortillas fylt med chili con carne - Kaldmat:
- Fiskekabaret m/majones
Røkelaks og eggerøre
Helkokt laks m/ sitronpepper
Peppermakrell
Roastbeef m/løk, remulade og sylteagurk
Helkokt skinke
Kalkunfilét
Spekemat bestående av: Spekeskinke, pepperonisnabb, salamisnabb og stabburspølse m/potetsalat, rømme og flatbrød
Mikset salat (isberg, mais og tomat) m/selskapsdressing
Baguetter og meierismør - Dessert:
- Karamellpudding m/karamellsaus
Vaniljeis m/sjokoladesaus
Sjokoladepudding med vaniljesaus
Kaffe
Julebordsbuffet
kr 350
Pr pers- Varmmat:
- Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, ribbefett og kokte poteter, tyttebær.
- Kaldmat:
- Hovedsaklig som for vanlig buffet, men med mer julemat som eksempelvis rakørret, sylte, juleskinke, sild.
- Dessert:
- Hovedsakelig som for vanlig buffet, men med riskrem og rødsaus samt kransekake i tillegg.