Buffet og meny


Her følger en beskrivelse av buffeten samt en beskrivelse av de enkelte menyer vi serverer på Strandhytta.
Husk at forretter, hovedretter og desserter kan mikses slik at dere får den 3 retters middagen dere ønsker.

Meny 1

kr 400

Pr pers
  • Forrett:
  • Melon og spekeskinke
  • Hovedrett:
  • Dampet laks med sitronpepper, brokkoli, ostegratinert tomat med basilikum, kokte poteter og hollandaise-saus
  • Dessert:
  • Is med varm jordbærsaus

Meny 2

kr 420

Pr pers
  • Forrett:
  • Røkelaks i lefserull med snøfrisk og purreløk
  • Hovedrett:
  • Kyllingfilet med ris og karri fløtesaus, servert med brokkoli, ostegratinert tomat og rattatouille
  • Dessert:
  • Tilslørte bondepiker

Meny 3

kr 440

Pr pers
  • Forrett:
  • Skalldyrsalat servert med baguetter og meierismør
  • Hovedrett:
  • Indrefilet av svin med ovnstekte potetbåter med timian og havsalt, kantarell/champignionsaus, ostegratinerte tomater m/basilikum, rødløk og champignion
  • Dessert:
  • Pannacotta med bringebærsaus

Meny 4

kr 460

Pr pers
  • Forrett:
  • Laksesymfoni bestående av røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, dampet laks m/rømme,  salatseng med dressing og baguette
  • Hovedrett:
  • Okse indrefilet med mild peppersaus, fløtegratinerte poteter ,ostegratinerte tomater, champignon, rødløk og brokkoli
  • Dessert:
  • Cappuchinomousse med varm kirsebærsaus

Snitter

fra kr 25

Pr snitte
  • Meny:
  • Med røkelaks og eggerøre*
    Med roastbiff, remulade, løk og sylteagurk*
    Med reker og majones*
    Med ost*
    Med skinke*
    Varm karbonadesmørbrød med løk*

    * pris ved forespørsel

Grillbuffet

kr 225

Pr pers
  • Meny:
  • Sommerkoteletter
    Grillribbe
    Karbonader
    pølse
    Kyllinglår
    Laks
    Bakte poteter med rømme
    Mais og smør
    Mikset salat med dressing
    Potetsalat
    Baguetter
    Lefse
    Hamburgerbrød og pølsebrød
    Smør
  • Dessert:
  • Is med sjokoladesaus
    Kaffe

Buffet

kr 330

Pr pers
  • Varmmat:
  • Biff stroganoff m/ris
    Kyllingvinger/lår
    Karbonader m/løk
    Ostegratinerte hvetetortillas fylt med chili con carne
  • Kaldmat:
  • Fiskekabaret m/majones
    Røkelaks og eggerøre
    Helkokt laks m/ sitronpepper
    Peppermakrell
    Roastbeef m/løk, remulade og sylteagurk
    Helkokt skinke
    Kalkunfilét
    Spekemat bestående av: Spekeskinke, pepperonisnabb, salamisnabb og stabburspølse m/potetsalat, rømme og flatbrød
    Mikset salat (isberg, mais og tomat) m/selskapsdressing
    Baguetter og meierismør
  • Dessert:
  • Karamellpudding m/karamellsaus
    Vaniljeis m/sjokoladesaus
    Sjokoladepudding med vaniljesaus
    Kaffe

Julebordsbuffet

kr 350

Pr pers
  • Varmmat:
  • Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, surkål, ribbefett og kokte poteter, tyttebær.
  • Kaldmat:
  • Hovedsaklig som for vanlig buffet, men med mer julemat som eksempelvis rakørret, sylte, juleskinke, sild.
  • Dessert:
  • Hovedsakelig som for vanlig buffet, men med riskrem og rødsaus samt kransekake i tillegg.