Buffet og meny


Her følger en beskrivelse av buffeten samt en beskrivelse av de enkelte menyer vi serverer på Strandhytta.
Husk at forretter, hovedretter og desserter kan mikses slik at dere får den 3 retters middagen dere ønsker.

Buffet

kr 300

Pr pers
  • Varmmat:
  • Biff stroganoff m/ris, loff, smør, salat og dressing
    Kyllingvinger/lår
    Karbonader m/løk
    Ostegratinerte hvetetortillas fylt med chili con carne
  • Kaldmat:
  • Fiskekabaret m/majones
    Røkelaks og eggerøre
    Helkokt laks m/ sitronpepper
    Peppermakrell
    Roastbeef m/løk, remulade og sylteagurk
    Helkokt skinke
    Kalkunfilét
    Spekemat bestående av: Spekeskinke, pepperonisnabb, salamisnabb og stabburspølse m/potetsalat, rømme og flatbrød
    Mikset salat (isberg, mais og tomat) m/selskapsdressing
    Brød, fint og grovt, samt meierismør
  • Dessert:
  • Karamellpudding m/karamellsaus
    Vaniljeis m/sjokoladesaus
    Kaffe

Meny 1

kr 360

Pr pers
  • Forrett:
  • Melon og spekeskinke
  • Hovedrett:
  • Stekt kalkunbryst med karrisaus, rattatouille og ris
  • Dessert:
  • Is med varm jordbærsaus

Meny 2

kr 390

Pr pers
  • Forrett:
  • Skalldyrsalat servert med baguetter og meierismør
  • Hovedrett:
  • Indrefilet av svin med kokte poteter, kantarell/champignionsaus, ostegratinerte tomater m/basilikum, rødløk og champignion
  • Dessert:
  • Crème brûlée

Meny 3Mest Populære

kr 420

Pr pers
  • Forrett:
  • Laksesymfoni bestående av røkelaks m/eggerøre, gravlaks m/sennepsaus, dampet laks m/rømme,  salatseng med dressing og baguette
  • Hovedrett:
  • Okse indrefilet med mild peppersaus, fløtegratinerte poteter ,ostegratinerte tomater, champignon, rødløk og brokkoli
  • Dessert:
  • Irish coffee kremkake med Cognacmarinerte kirsebær